CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB
HRVATSKA KOSTAJNICA
  • (tel:) 044 /851-185
    (fax:) 044/851-217
  • Josipa Marića 2,
    Hrvatska Kostajnica
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Projekti centra

EDUKATIVNA RADIONICA NA TEMU RAZMJENE ZNANJA I ISKUSTAVA U POLJOPRIVREDI I PRIPREME SAMONIKLOG BILJA

Dana 05.12.2019. u prostorijama DUŽA-a, Dubičkog udruženja žena održana je edukativna radionica na temu razmjene znanja i iskustava u poljoprivredi i pripreme samoniklog bilja

Na radionici je sudjelovalo 20ak sudionika uz stručno vodstvo Saše Balen Andrić iz Udruge Zeleno Zlato. Svaki sudionik ponio kući kao poklon rasadu zimskih kultura. 

Radionica je provedena u sklopu projekta Društveno korisno učenje za organizaciju inkluzivnih zajednica financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. 

Projekt izvode Rehabilitacijski centar za stres i traumu i Pravno fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Studijski centar socijalnog rada. Centar za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica je suradnik u ovom Projektu. Korisnici Centra sudjelovali su na radionici. 

DRUŠTVENI CENTAR HRVATSKA KOSTAJNICA – Aktivnosti

Dana 02. ožujka 2019. godine djelatnici Centra za socijalnu skrb Hrvatska Kostajnica na poziv Društvenog Centra Hrvatska Kostajnica sudjelovali su u zajedničkoj aktivnosti – radionici izrade kolačića s korisnicima Centra.

Humanitarna udruga Abunde drugu godinu obnavlja kuće potrebitima u Hrvatskoj Kostajnici.

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/ta-djeca-su-mi-kucu-obnovila-besplatno-hvala-im-do-neba-618280 – 24sata.hr

Skip to content